辰屋ブログ
The shopkeeper introduced Kansai-style meat and potatoes on NHK "Asaichi".

logo
On NHK's popular morning program "Asaichi", the owner Tatsumi
I introduced how to make delicious "Kansai-style Nikujaga".

screenshot 2014-11-27 14.43.00 screenshot 2014-11-27 14.52.05
As many of you may know,
Meat = Beef is the standard in Kansai, so it's common to use beef for nikujaga (^^)

Tatsumi, who is also a beef expert as a prosperous Kansai representative,
Teaching techniques to make beef nikujaga even more delicious!

㊙ Tech, it is to use Kobe beef! I would like to say ... w,
In fact, even affordable imported beef can become delicious just by adding "something".

That “something” is “Japanese beef tallow”! !
screenshot 2014-11-27 14.47.38 screenshot 2014-11-27 14.49.44

Wagyu beef tallow is rich in lactone, a fragrant ingredient that makes you feel delicious.
Please give it a try (^^)

And if you missed the show, don't worry.
You can also find detailed recipes here
Please refer to it.

In addition, "beef tallow" that appears in the program is attached to all products.
Please try the exquisite meat and potatoes with the first recommended "cut off meat".
Kobe beef sliced ​​meat

この記事をシェア

Twitter
Facebook
前の記事 記事一覧

最新の記事

ご相談

困ったとき、迷ったときは何でもご相談下さい。
ギフトの用途、ご予算をはじめ、先様のご年齢や人数、お好みなど、
手がかりをお伝えいただきましたら、
ぴったりのギフトをご提案させていただきます。
  • 迷った時は、
    お肉の達人が、
    お応えします//||4
  • 困ったら
    何でも聞いてや。//||5
  • ぴったりな
    贈り物も
    ご提案します//||6
「ウェブ」からお問い合わせ
ウェブからは24時間受付中。
「電話」でお問い合わせ
AM10:00 - PM6:00
定休日:日曜・祝日
「LINE」でお問い合わせ
辰屋公式 LINE
「FAQ」(よくあるご質問)を見る
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください