辰屋ブログ
"Kobe Beef Tsukudani" was introduced in BBT "Toyama Ika deSHOW".

Our "Kobe Beef Tsukudani" was introduced on Toyama TV " Toyama Ika de SHOW ".

This time, the traditional taste of Kobe beef, tsukudani, will appear as a gourmet trip to Kobe.
At our shop, we interviewed them about everything from cutting the meat used for tsukudani to how it is actually cooked.

Tatsuya's tsukudani is made with the highest priority on "eating beef as deliciously as possible". Normal beef tsukudani evaporates a lot of water to make it last longer, but at Tatsuya, the emphasis is on "deliciousness" rather than "shelf life." By returning the umami-rich broth to the meat, the juices will ooze out juicy when you bite into the meat.

Thickly cut Kobe beef thigh meat for yakiniku is cooked until the fibers are loosened while retaining the meaty texture. The seasoning is also carefully selected, and it is seasoned with soy sauce, sugar, and starch syrup, and finished with a ginger flavor. You can put it on rice and eat it. You can also use it as a side dish with sake. It is a popular product in stores for both home use and gift-giving.

Tsukudani - 120g/¥1,944

この記事をシェア

Twitter
Facebook
前の記事 記事一覧

最新の記事

ご相談

困ったとき、迷ったときは何でもご相談下さい。
ギフトの用途、ご予算をはじめ、先様のご年齢や人数、お好みなど、
手がかりをお伝えいただきましたら、
ぴったりのギフトをご提案させていただきます。
  • 迷った時は、
    お肉の達人が、
    お応えします//||4
  • 困ったら
    何でも聞いてや。//||5
  • ぴったりな
    贈り物も
    ご提案します//||6
「ウェブ」からお問い合わせ
ウェブからは24時間受付中。
「電話」でお問い合わせ
AM10:00 - PM6:00
定休日:日曜・祝日
「LINE」でお問い合わせ
辰屋公式 LINE
「FAQ」(よくあるご質問)を見る
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください